Beausoleil

uw gratis bloeddruk monitor
      
    - een programma om uw bloeddruk op een Windows-pc te registreren en te analyseren -
-presentatie in gafieken van hoogwaardige kwaliteit, berekening van gemiddelden en voortschrijdende gemiddelden - 
* Voor download  zie onder aan deze pagina *
 


Voor wie ?
Indien u een bloeddrukmeter heeft zonder koppelingsmogelijkheid naar een pc en u er toch behoefte aan heeft om met de door u gemeten waardes iets meer te doen dan ze ad-hoc te bekijken,  dan kunt u met Beausoleil uw metingen op eenvoudige wijze handmatig in een pc vastleggen, analyseren en presenteren.
Ook indien u wel een bloeddrukmeter met pc koppeling heeft, maar niet tevreden bent met de daarbij behorende software, kunt u Beausoleil natuurlijk als alternatief inzetten.

Wat doet het ?
Het programma sorteert de gegevens en berekent naast de gemiddelde bloeddruk van alle ingevoerde metingen op een dag,  de gemiddelde bloeddruk in de afgelopen periode en het voorschrijdend gemiddelde. Deze waarden geven u een beter inzicht in uw bloeddruk-situatie dan alleen de afzonderlijke metingen. De uitkomsten worden automatisch in twee verschillende grafieken gepresenteerd : een grafiek waarin alle metingen worden weergegeven en een andere grafiek waarin alleen de berekende daggemiddelden worden vermeld.


Direkt weergave in hoge kwaliteit grafieken
Na invoer van nieuwe meetwaarden worden deze onmiddellijk automatisch weergegeven in de grafiek met daggemiddelden. Met een rechtermuisklik in de grafieken kunt u deze vergroten naar volledig scherm of wegschrijven naar .pdf-formaat voor verder extern gebruik. Printen vanuit het aangemaakte .pdf-bestand geeft veelal ook het mooiste resultaat. 

Venstervoorbeeld:

 

Download (versie 2011a)
Klik hier om het programma te downloaden.
Let op : Beausoleil is ontworpen voor beeldschermen met een resolutie van minimaal 1200x800 pixels. Bij gebruik van een beeldscherm met een lagere resolutie zal een deel van het venster niet zichtbaar zijn.

Andere NIBFO-software
Bezoek ook eens onze andere internetpagina’s met gratis software, bijvoorbeeld:
ECOhome       : een werkelijk onmisbaar programma voor uw energiemanagement thuis  

________________________________________________________________________________________
Laatste update :  oktober 2011
Suggesties en/of foutmeldingen: beausoleil@nibfo.eu
Hou er svp rekening mee dat toegezonden mails wel serieus worden gelezen en behandeld, maar meestal NIET worden beantwoord ivm de grote hoeveelheid  tijd die nodig zou zijn om dit op een behoorlijke manier te doen.

 

Trefwoorden voor de zoekmachines : bloeddruk volgen op pc software hoge bloeddruk lage bloeddruk diabetes onderdruk bovendruk bloeddrukmeter high blood pressure diastolisch diastolic systolisch systolic pols pulse registreren vastleggen overbrengen computerprogramma blood pressure tracker